NMK Sigdalsrally 2021
SIGDALSRALLY UTSATT TIL 6. MARS

Sigdalsrally som skulle bli kjørt lørdag 16. januar er utsatt til 6. mars.

Sportskomiteen kom denne uken frem til en avgjørelse som gjorde at vi så oss nødt til å utsette Sigdalsrally fra den 16. januar, på grunn av de nye Covid-19 innstrammingene som ble innført for de første to ukene i januar. Det blir for utfordrende for oss å gjennomføre arrangementet innenfor de reglene som nå gjelder, ikke i forhold til deltagerne selv, men for våre funksjonærer som må jobbe sammen på tvers av etablerte kohorter. Det er selvsagt ekstra synd nå som forholdene er perfekte og påmeldingen er bra.

Vi kan derimot med glede likevel ønske velkommen til NM-runde og ny dato for Sigdalsrally 2021 som er satt til 6. mars. Vi er også takknemlige for alle tilbakemeldinger etter gårsdagens tunge, men riktige avgjørelse.

VIKIG INFORMASJON: Tilleggsregler og påmelding er gjeldende og hvis det er ønskelig å melde seg av må dette gjøres på mail til post@nmkms.no. Som dere alle kjenner til, er derfor all ferdsel på etappene ulovlig helt frem til løpsdagen (med unntak av organisert gjennomkjøring dagen før).

Vi gleder oss til første helgen i mars!Norsk Motor Klubb - "NMK Rallysystem"