NMK Sigdalsrally 2018
Spennende startfelt


Det er et spennende startfelt i årets Sigdalsrally. I tillegg til mange proflerte Norske førere er det også noen internasjonale førere som ønsker å kjøre fort på norske vinter veier. Det stiller team fra England, Sverige og Latvia.


Mads Østberg stiller til start igjen i år, med Torstein Eriksen som kartleser. Vi får håpe de får brukt alle gira på WRC vogna i år. I fjor var det stopp i grøfta like etter start på SS1. Det er forøvrig 10 år siden Mads totalvant Sigdalsrally for første gang. Hennig Solberg som måtte også bryte i 2017 pga av trøbbel med bremsene. Det hadde vært tøft å se disse gutta i fullt driv oppover Letmolia på SS8. Spørsmålet er hvordan de kan være med å kjempe om totalseieren. Det forventes at fere vil være med å kjempe der. Det er et stort startfelt med R5 biler, med blant annet Anders Grøndalen. I denne klassen er det både team fra Latvia og Sverige, så her blir det forhåpentligvis kamp helt frem til mål på SS8! Så publikum gled dere.

Det er mange lokale deltagere som ønsker å hevde seg i sine respektive klasser. Vi savner imidlertid Frank Tore Larsen som velger å satse internasjonalt i år til fordel for NM.

Norsk Motor Klubb - "NMK Rallysystem"