NMK Sigdalsrally 2018
Nå skal det avgjøres på Letmolia og NysetraBilene er nå på vei inn til siste service på Nerstad. I sammendraget har Eyvind Brynildsen/Anders Fredriksson (Ford Fiesta RRC) en klar ledelse på Anders Grøndal/Roger Eilertsen (Citroên DS3 R5). På tredjeplass følger Trond Lyseng/Pål Iversen (Ford Focus WRC).


I N4 er det Petter Kristiansen/Ole Kristian Brennum (Subaru Impreza STi) som har en klar ledelse foran teamkamerat Geir Helge Frøslid/Tom Andre Haldammen.

Marius Aasen/Veronica Engan (Ford Fiesta R2) har nå en klar ledelse blant de internasjonale tohjulstrekkerne. Steve Røkland lå lenge på andreplassen og kjempet med Aasen, men fikk en punktering og løpet ødelagt. Det er nå hjemmeførerne Thor Gunnar Hagen/Lena Lysen (Ford Fiesta R2) og Petter Rolfsen/Gøril Undebakke (Renault Twingo R2) som kjemper om andreplassen. Kun ett sekund skiller disse to før de to siste etappene.

Bernt Kollevold/Ove Johnny Andersen (Toyota Celica ST205)har en klar ledelse i klassen for de eldre firehjulstrekkerne. Duoen ligger også på en sterk sjetteplass totalt i løpet.

I nasjonal klasse er det BMW M3 som viser seg å være raskeste bil i Sigdal. Søren Snartemo/Arne Ingar Stulen leder foran numedølene Jan Egil Halland/Anders Nygård.

Norsk Motor Klubb - "NMK Rallysystem"